Μια Ferrari 488 Pista κατέληξε σε ποτάμι της Ελβετίας

Σχετικά άρθρα

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:30 μ.μ. την περασμένη Τρίτη στην περιοχή Garstattlast της Ελβετίας και σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η ασημί Ferrari 488 Pista φέρεται να συγκρούστηκε με άλλο όχημα που κινούταν προς την ίδια κατεύθυνση, από το Zweisimmen προς το Boltigen.

Μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός της Ferrari έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε στον παρακείμενο ποταμό Simme.

Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε από την πτώση και κατάφερε να βγει μόνος του από τη μισοβυθισμένη Ferrari. Ωστόσο, μη μπορώντας να φτάσει μόνος του στην όχθη του ποταμού, αναγκάστηκε να περιμένει δίπλα στη Ferrari του για περίπου 40 λεπτά, έως ότου φτάσει η αστυνομία και η πυροσβεστική για να τον σώσουν.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τελευταίας, στο σημείο έφτασαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 16 άνδρες, αλλά αποφάσισαν να καλέσουν το λιμενικό λόγω του ισχυρού ρεύματος του ποταμού. Χρησιμοποιώντας μια σκάλα μήκους δέκα μέτρων, κατάφεραν να σώσουν τον οδηγό, ενώ η Ferrari βγήκε από το νερό με έναν γερανό.

Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αλλά δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Το ατύχημα ερευνάται από τις αρχές, οι οποίες προσπαθούν να προσδιορίσουν τις συνθήκες που οδήγησαν τη Ferrari στο ποτάμι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Πούτιν έκανε δώρο ένα Aurus Senat στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Mία ρωσικής κατασκευής λιμουζίνα Aurus Senat, ένα σερβίτσιο τσαγιού και ένα ξιφίδιο ναυάρχου ήταν τα δώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ...