Τελικά το Tesla Cybertruck που ρυμουλκεί μια 911 δεν είναι ταχύτερο από μια 911

Σχετικά άρθρα

Η Tesla όταν είχε παρουσιάσει το Cybertruck τον περασμένο χειμώνα είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα video που έδειχνε πως το ηλεκτρικό της pickup ήταν γρηγορότερο στο 400άρι από μια Porsche 911, την ώρα που το Cybertruck ρυμουλκεί μια 911. Το συγκεκριμένο video προκάλεσε εντυπώσεις και αρκετοί κατηγόρησαν την Tesla πως η κόντρα δεν έγινε σε απόσταση 400 μέτρων αλλά σε απόσταση 200 μέτρων.

Η Tesla χρησιμοποίησε στη κόντρα την πιο αργή 911 που μπορούσε να βρει, μια χειροκίνητη Carrera T, η οποία είναι από τις ελαφρύτερες εκδόσεις της 911, καθιστώντας την ιδανική για ρυμούλκηση.

Ο Jason Fenske του καναλιού Engineering Explained στο YouTube, απέδειξε με τα μαθηματικά πως ο ισχυρισμός της Tesla δεν είναι αληθής και το video τεκμηριώνει πως τα μαθηματικά δεν λένε ποτέ ψέματα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tesla: Τα αποτελέσματα του 2ου τριμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών

Καλύτερα των εκτιμήσεων είναι τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που ανακοίνωσε η Tesla, με αποτέλεσμα την άνοδο της τιμής της μετοχής της. Η Tesla στο δεύτερο...

Δοκιμές του Yangwang U9 των 1.300 ίππων στο Nurburgring, με πυρωμένα φρένα

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η YangWang -η νέα εταιρία της BYD- αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού της supercar, ονόματι U9. Πρόσφατα, η κινέζικη εταιρία...