Με ειδικό livery, εμπνευσμένο από τον Ayrton Senna, η McLaren στο GP του Μονακό

Σχετικά άρθρα

Η McLaren παρουσίασε το ένα ειδικό livery που θα φέρουν τα μονοθέσια της στο Grand Prix του Μονακό αυτού του Σαββατοκύριακου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Senna και τα χρώματα που χρησιμοποιούσε στο εμβληματικό κράνος του, ήτοι το κίτρινο, πράσινο και μπλε.

Το μοναδικό livery έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει την απίστευτη αγωνιστική κληρονομιά του Βραζιλιάνου, με τον τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 να είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός της McLaren, αγωνιζόμενος για τη βρετανική ομάδα από το 1988 έως το 1993. Σε αυτά τα χρόνια κατέκτησε τις 35 από τις 41 συνολικές του νίκες, συν τρεις τίτλους οδηγών και τέσσερα πρωταθλήματα κατασκευαστών.

Η McLaren επέλεξε το Μονακό καθώς οι δρόμοι του Μόντε Κάρλο έχουν γίνει συνώνυμοι με τον Senna, που έχει δει στο Πριγκιπάτο έξι φορές πρώτος την καρό σημαία, εκ των οποίων οι πέντε συνεχόμενες από το 1989.

Στο Μονακό, οι μηχανικοί της ομάδας της McLaren θα φορούν μια φόρμα εμπνευσμένο από τον Senna, ενώ και οι Lando Norris και Oscar Piastri θα φορούν ειδικές φόρμες.

Το livery είναι μια συνεργασία της Senna Global και τον συνεργάτη της McLaren, OKX.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα