Audi RS4 Avant Edition 25 Years και RS5 Sportback Performance Edition

Σχετικά άρθρα

Η Audi βγάζει στην αγορά το RS4 Avant Edition 25 Years, γιορτάζοντας την 25η επέτειο του RS4. Το αυτοκίνητο φορά τον 2,9-λίτρων V6 biturbo κινητήρα που αποδίδει 470 άλογα με 600 Nm ροπής και συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Υπάρχουν carbon-κεραμικά φρένα, σπορ RS εξάτμιση με μαύρες οβάλ απολήξεις, βελτιωμένο torsen διαφορικό, χαμηλότερη και σκληρότερη ανάρτηση κατά 2 εκατοστά, πιο αρνητική ρύθμιση στη γωνία κάμπερ στον μπροστινό άξονα κατά 2 μοίρες, πιο άκαμπτους βραχίονες ελέγχου, σφυρήλατες ζάντες 20″ και ειδικά διακοσμητικά. Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε μόλις 250 αυτοκίνητα που θα είναι βαμμένα στα χρώματα Imola Yellow, Nardo Grey και Mythos Black.

Παράλληλα η Audi παρουσίασε και το RS5 Sportback Performance Edition που και αυτό αποδίδει 470 άλογα και θα κατασκευαστεί σε 250 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...