Επίσημο: Ανανεωμένη Porsche 911 και με υβριδικό κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Την ανανεωμένη έκδοση της 911 παρουσίασε σήμερα η Porsche, με το αυτοκίνητο να προσφέρεται για πρώτη φορά και με υβριδικό κινητήρα, στην έκδοση Carrera GTS.

Η ανανεωμένη Porsche έχει νέους LED Matrix προβολείς, ενεργά πτερύγια στον μπροστινό προφυλακτήρα, νέα μάσκα, νέες ζάντες και νέα διακοσμητικά. Στο εσωτερικό υπάρχει νέο κουμπί εκκίνησης/σταματήματος κινητήρα, με τα αυτοκίνητα να προσφέρονται στην βασική διαμόρφωση με δύο θέσεις, με τα πίσω καθίσματα να προσφέρονται δωρεάν. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι 12,6″, με την οθόνη αφής να είναι 10,9″.

Η υβριδική Carrera GTS φέρει έναν νέο turbo 3,6-λίτρων κινητήρα που αποδίδει 485 άλογα με 570 Nm ροπής. Υπάρχει ένα ηλεκτρικό turbo που παράγει έως 15 άλογα και λειτουργεί και ως γεννήτρια, ενώ υπάρχει και μπαταρία 1,9 kWh, 400 volt, που βρίσκεται στο πορτμπαγκάζ μπροστά και που τροφοδοτεί με ενέργεια έναν ηλεκτροκινητήρα που βρίσκεται στο PDK 8-τάχυτο κιβώτιο. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 54 άλογα με 150 Nm ροπής, με το σύνολο να αποδίδει συνδυαστικά 541 άλογα με 610 Nm ροπής. Το αυτοκίνητο ζυγίζει 50 κιλά επιπλέον από την προηγούμενη μη υβριδική GTS.

Στις άλλες εκδόσεις της 911, η 911 Turbo συνεχίζει να αποδίδει 580 άλογα, η Turbo S εξακολουθεί να παράγει 650 άλογα, με την 911 GT3 RS να αποδίδει 525 άλογα. Η απλή 911 Carrera φορά τον 3,0-λιτρο twin-turbo κινητήρα της προηγούμενης GTS απόδοσης 394 ίππων με 450 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...