Δες μια Bugatti Chiron Sport να πιάνει τα 413 χλμ/ώρα στην Autobahn

Σχετικά άρθρα

Η Autobahn παραμένει το τελευταίο προπύργιο της απόλυτης ταχύτητας, όπου ο καθένας μπορεί να κινηθεί με ότι ταχύτητα επιθυμεί χωρίς να κινδυνεύει να τιμωρηθεί και ο ιδιοκτήτης μιας Bugatti Chiron Sport κατάφερε να πιάνει σε ένα τμήμα της Autobahn που δεν έχει όριο ταχύτητας, τα 413 χλμ/ώρα.

Η Chiron Sport έχει χάσει 18 κιλά σε σχέση με την Chiron, έχοντας νέες ελαφρύτερες ζάντες και περισσότερο carbon, με τους υαλοκαθαριστήρες να είναι κατασκευασμένοι από αυτό και να ζυγίζουν 77% ή 1,4 κιλά λιγότερο από τους υαλοκαθαριστήρες της Chiron.

Μηχανικά φορά τον W16 quad-turbo 8.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 1.500 ίππων και φέρει 10% πιο σφικτή ανάρτηση, βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης, βελτιωμένο πίσω διαφορικό με Dynamic Torque Vectoring και νέες ρυθμίσεις σε όλα τα προγράμματα λειτουργίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 280 άλογα η Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης της Junior και αποκάλυψε πως η έκδοση Veloce δεν θα παράγει 240 άλογα όπως είχε αρχικά ανακοινώσει,...

Οι τιμές του Fiat 600e

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το Fiat 600e στην Ελλάδα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να ξεκινά από τις 38.990 ευρώ στην έκδοση Red, ενώ σε...