Η Volkswagen συνεχίζει το teasing του νέου Transporter

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), και έχει ανακοινώσει ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί το ερχόμενο φθινόπωρο, στο πλαίσιο της έκθεσης του Ανόβερο, που ανοίγει τις πύλες της στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το νέο Transporter βασίζεται στo Ford Transit Custom, αλλά αισθητικά φέρει αρκετά στοιχεία από το ID. Buzz. Μηχανικά θα προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο turbodiesel κινητήρα πετρελαίου απόδοσης από 110 έως 170 ίππων, όπως και με έναν 2,5-λίτρων plug-in υβριδικό απόδοσης 224 ίππων, που θα διαθέτει μπαταρία 11,8 kWh με ηλεκτρική αυτονομία έως 57 χιλιομέτρων.

Θα είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό, έχοντας το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το E-Transit Custom. Αυτό προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 136 και 217 ίππων, με την μπαταρία των 74 kWh να χαρίζει αυτονομία έως και 380 χλμ ανά φόρτιση (WLTP).

Το νέο Transporter μπορεί να φορτωθεί πλήρως με έως και 1.330 κιλά και θα μπορεί να ρυμουλκήσει 2.800 κιλά. Με το τυπικό μεταξόνιο, ο χώρος φόρτωσης είναι έως και 5,8 κυβικά μέτρα.

Το Transporter βαν αντιπροσωπεύει τα δύο τρίτα των πωλήσεων της Volkswagen Commercial, με τη νέα γενιά να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στην πόλη Otosan της Τουρκίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η MG teasάρει το νέο HS, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Η MG έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του ολοκαίνουργιου HS, ενόψει του παγκόσμιου ντεμπούτου του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood,...

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...