Η τιμή του νέου Honda Civic Type R

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμο στην Ελλάδα είναι από σήμερα το νέο Honda Civic Type R, με το ιαπωνικό hothatch να ξεκινά από τις 69.900 ευρώ. Κίνηση παίρνει από τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο turbo VTEC κινητήρα απόδοσης 329 ίππων με 420 Nm ροπής, με την μέγιστη ιπποδύναμη του να παράγεται στις 6.500 σ.α.λ, με τη μέγιστη ροπή να είναι διαθέσιμη μεταξύ 2.500 και 4.000 σ.α.λ.

Ο K20C1 κινητήρας έχει όριο περιστροφής τις 7.000 σ.α.λ και επιταχύνει το αυτοκίνητο από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 5,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 275 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που στέλνει τη κίνηση στους μπροστινούς τροχούς μέσω ενός μηχανικού μπλοκέ διαφορικού. Τα φρένα είναι της Brembo και σχεδιαστικά ξεχωρίζει από το νέο bodykit, το οποίο είναι λιγότερο ακραίο σε σύγκριση με το bodykit της προηγούμενης γενιάς.

Υπάρχουν τριπλές απολήξεις εξατμίσεων, μεγάλη αεροτομή, ζάντες 19″ με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 διαστάσεων 265/30.

Προσφέρεται σε πέντε χρώματα, τα: White Championship, Rallye Red, Racing Blue, Crystal Black και Sonic Grey Pearls και στο εσωτερικό του συναντάμε bucket καθίσματα τοποθετημένα πιο χαμηλά, τριάκτινο τιμόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων, με τον οδηγό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 4 προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport, +R, Individual Mode).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το πρώτο ελληνικό αυτόνομο αυτοκίνητο

Έτοιμο για την πρώτη του βόλτα σε δρόμο των Τρικάλων είναι το πρώτο ελληνικό αυτόνομο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε από το ΙΜΕΤ ΕΚΕΤΑ. Σύμφωνα με τους...

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...