Ιταλία: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες σε διόδια αυτοκινητόδρομου

Σχετικά άρθρα

Δυστύχημα με τρεις νεκρούς και πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα μικρό παιδί, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, Κυριακή 2 Ιουνίου, σε διόδια αυτοκινητόδρομου, στο ύψος της πόλης Λιβόρνο στην κεντρική Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, Ι.Χ. αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε άλλα δύο οχήματα που βρίσκονταν στο ύψος των διοδίων. Τα αυτοκίνητα ανατράπηκαν και η όλη δομή όπου βρίσκονταν τα μηχανήματα πληρωμής υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Σε έναν θάλαμο των διοδίων, βρισκόταν ένας υπάλληλος, ο οποίος από τύχη δεν τραυματίστηκε.

Δύο από τους τρεις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν από τη Γερμανία και ο τρίτος από την Ιταλία. Τα έξι άτομα που τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο αδερφάκια ηλικίας 3 και 6 ετών, δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος έσπευσαν η πυροσβεστική, η αστυνομία και ασθενοφόρα, ενώ η κίνηση των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο διεκόπη.

Οι αρχές εξετάζουν τα αίτια του δυστυχήματος και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως ο Γερμανός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του εξαιτίας προβλήματος υγείας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...