Αυτή είναι η προσωπική Nevera του Mate Rimac

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα Μαρτίου και χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Mate Rimac έκανε γνωστό ότι παρέλαβε την προσωπική του Nevera, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Επιτέλους, το καθημερινό μου αυτοκίνητο είναι έτοιμο.

Σήμερα, η κροατική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες που δείχνουν τις μοναδικές προδιαγραφές του ηλεκτρικού hypercar, με τον ιδρυτή της Rimac να επιλέγει ένα σκούρο κόκκινο χρώμα στο εκτεθειμένο carbon, που συνδυάζεται με άβαφα στοιχεία από το ίδιο υλικό.

Η προσθήκη της σημαίας της Κροατίας στους καθρέφτες αποτίει φόρο τιμής τόσο στην προέλευση του αυτοκίνητου όσο και στην πατρίδα του Mate Rimac, αν και έχει γεννηθεί στην πόλη Livno της πρώην Γιουγκοσλαβίας, η οποία σήμερα βρίσκεται στη Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Επιπλέον, στο προφίλ υπάρχει το όνομα του Nevera με κόκκινο χρώμα, κάτι που διασφαλίζει ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Στο εσωτερικό, ο Rimac έχει επιλέξει μαύρες και κόκκινες Alcantara επενδύσεις με κόκκινες ραφές. Το κάθισμα του οδηγού διαθέτει μαύρο φινίρισμα, ενώ το κάθισμα του συνοδηγού είναι διακοσμημένο με κόκκινο χρώμα. Στα προσκέφαλα υπάρχουν τα εμβλήματα M8 και K8, που αντιπροσωπεύουν τα αρχικά του Mate και της συζύγου του, Kate (Katarina).

Μια ακόμα ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι η φιγούρα μιας γυναίκας ραμμένη στο ταμπλό, που είναι από το πορτρέτο της Solinjanka – μιας γυναίκας από την αρχαία πόλη Solin. Η προτομή φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ζάγκρεμπ και πιστεύεται ότι απεικονίζει τη νεαρή Plautilla, σύζυγο του Ρωμαίου αυτοκράτορα Caracalla.

Κλείνοντας, ο Mate Rimac τόνισε:

Είναι κάπως τρελή εμπειρία να είσαι πελάτης της δικής σου εταιρείας και μάλλον δεν ήμουν και ο πιο εύκολος πελάτης. Ακριβώς όπως με όλους τους πελάτες μας -υπήρξε μια διαδικασία συνδημιουργίας. Το να μοιράζεσαι ιδέες, να τις εξελίσσεις και στη συνέχεια να τις τελειοποιείς μέχρι να αποκτήσεις ένα Nevera που στέκεται μόνη του και να μιλάει σε εσάς προσωπικά. Το αποτέλεσμα όχι μόνο φαίνεται υπέροχο, αλλά λέει μια σημαντική ιστορία για μένα.

Να θυμίσω ότι το Rimac Nevera αποδίδει 1.914 ίππους και 2.360 Nm ροπής, με το βάρος του να ανέρχεται σε 2.300 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...