Στις 20 Ιουνίου τα αποκαλυπτήρια του νέου υβριδικού V16 hypercar της Bugatti

Σχετικά άρθρα

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Bugatti ξεκίνησε το teasing του νέου της hypercar και σήμερα η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε ότι τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την Chiron θα γίνουν στις 20 Ιουνίου.

Η εταιρία με έδρα το Molsheim περιγράφει το νέο υπεραυτοκίνητο ως “σύμβολο για την αιωνιότητα” (pour l’eternite στα γαλλικά), υπονοώντας ένα πιθανό όνομα.

Η Bugatti ισχυρίζεται ότι το μοντέλο είναι ένα πρωτοποριακό σχέδιο που βασίζεται στους πυλώνες της ομορφιάς, της πολυτέλειας και της απόδοσης, με ένα εντελώς εντυπωσιακό αμάξωμα, με στιλιστικές εμπνεύσεις την Type 57 SC Atlantic, την Type 41 Royale και την Type 35.

Το νέο μοντέλο θα φέρει έναν ολοκαίνουργιο ατμοσφαιρικό υβριδικό V16 κινητήρα μήκους 1 μέτρου, με τον Mate Rimac -διευθύνων σύμβουλος της Bugatti- να έχει δηλώσει ότι οι αγοραστές των hypercars θέλουν να διαφοροποιηθούν από τους “κοινούς θνητούς”, καθώς τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται όλο και περισσότερο mainstream.

Έτσι, οι αγοραστές με πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους επιζητούν να αγοράσουν αυτοκίνητα που έχουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Δες ακόμα

Άκουσε τον V16 υβριδικό κινητήρα του νέου hypercar της Bugatti

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rimac: Η VW ήθελε να κάνει την Bugatti Tourbillon πλήρως ηλεκτρική

Χθες το βράδυ η Bugatti παρουσίασε το νέο της hypercar, το Tourbillon, που φορά έναν υβριδικό κινητήρα που συνδυάζει έναν V16 8,3-λίτρων 64-βαλβίδο ατμοσφαιρικό...