H ιδιαίτερη Zonda F που ο Horacio Pagani κρατά στην προσωπική του συλλογή

Σχετικά άρθρα

Ο Benny Caiola ήταν ένα Ιταλός επιχειρηματίας του real estate, γνωστός για την εκτεταμένη και εξαιρετική συλλογή αυτοκινήτων του, κυρίως από Ferrari και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα.

Επιπλέον το 2000, ο Caiola έστειλε ένα γράμμα στον Horacio Pagani για να εκφράσει την εκτίμησή του για την Zonda, ενώ μαζί με το γράμμα του υπήρχε και μια επιταγή 1.000 δολαρίων για κάθε υπάλληλο της Pagani.

Έκτοτε αναπτύχθηκε ισχυρή φιλία μεταξύ των δύο ανδρών, σε τέτοιο σημείο που η Pagani έβγαλε σε περιορισμένη παραγωγή μια ειδική έκδοση της Huayra, την Huayra BC.

Ο Caiola ήταν ο πρώτος πελάτης της Pagani Zonda, του πρώτου αυτοκινήτου της εταιρείας, ενώ όταν βγήκε στην αγορά η Zonda F την πρόσθεσε και αυτή στη συλλογή του.

Στις φωτογραφίες βλέπεις το εν λόγω αυτοκίνητο, μόλις το 4ο από τις 25 Zonda F που βγήκαν στην παραγωγή, το οποίο έχει διαμορφωθεί από τον Caiola, με το εξωτερικό -λευκό- χρώμα (Bianco Benny) να έχει εμπνευστεί από το χρώμα των μαλλιών του.

Μετά τον θάνατο του Caiola, στις 22 Απριλίου του 2010, ο Horacio Pagani προσέθεσε τη συγκεκριμένη Zonda F στην προσωπική του ιδιωτική συλλογή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα