Η Caterham άνοιξε τις νέες της εγκαταστάσεις, αυξάνει την παραγωγή κατά 50%

Σχετικά άρθρα

Η Caterham ανακοίνωσε σήμερα ότι άνοιξε το νέο της εργοστάσιο, το οποίο βρίσκεται -επίσης- στο Dartford του Κεντ της Αγγλίας, με το νέο υπερσύγχρονο κτίριο να στεγάζει την παραγωγή, το μηχανολογικό τμήμα, τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και το εμπορικό τμήμα της Caterham.

Το 2024, η βρετανική εταιρία γιορτάζει την 50η επέτειό της, με τις νέες εγκαταστάσεις να είναι αποτέλεσμα επένδυσης πολλών εκατομμυρίων λιρών από τους ιδιοκτήτες, VT Holdings -έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους λιανοπωλητών της Ιαπωνίας. Με το νέο εργοστάσιο, η Caterham αυξάνει την παραγωγική της ικανότητα κατά 50%, σε 750 μονάδες ετησίως.

Οι νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν έκταση 5.000 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκονται σε ένα ολοκαίνουργιο βιομηχανικό πάρκο που ονομάζεται Dartford X, έκτασης εννέα στρεμμάτων.

Η Caterham θα διατηρήσει το ειδικευμένο εργατικό της δυναμικό, που είναι υπεύθυνο για τη χειροποίητη συναρμολόγηση των αυτοκινήτων της. Στο μέλλον, η εταιρία σχεδιάζει να προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες στον χώρο, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων στο εργοστάσιο, εκδηλώσεων και παραδόσεων οχημάτων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...