Αυτή είναι η νέα BMW X3

Σχετικά άρθρα

Δεν αργεί η στιγμή που η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3, και πριν λίγα λεπτά διέρρευσε η παρακάτω φωτογραφία που μας δείχνει την εμφάνιση του του best-selling μοντέλου της BMW για το 2023, καθώς σημείωσε 350.000 παραδόσεις.

Η νέα X2 θα είναι πιο αεροδυναμική από την υπάρχουσα γενιά, με τον αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας να μειώνεται από τα 0,29 Cd σε 0,27 Cd, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα X3 θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, θα έχει πιο άκαμπτο πλαίσιο, θα είναι πιο άνετη στην οδήγηση, ενώ θα προσφέρεται και με ενεργό πλαίσιο με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με plug-in υβριδικές υλοποιήσεις, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρική, με το όνομα iX3. Η plug-in υβριδική έκδοση του θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στη Νότια Αφρική.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...

Επίσημο: Νέα BMW X3

Τη νέα γενιά της X3 παρουσίασε η BMW, με την τέταρτη γενιά του μοντέλου να προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και...