Τέσσερα νέα χρώματα για το Alpine A110

Σχετικά άρθρα

Με την παραγωγή του A110 να οδεύει προς το τέλος του για την αγορά της Ευρώπης, ελέω GSR2 κανονισμών, η Alpine προσθέτει τέσσερα νέα χρώματα στην παλέτα των επιλογών για το μοντέλο της.

Αυτά γίνονται διαθέσιμα μέσω του προγράμματος Atelier Alpine που λανσαρίστηκε το 2021 και ήδη προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να προσαρμόσουν το A110 μέσω μιας επιλογής χρωμάτων με βάση το DNA της μάρκας, μιας γκάμας τροχών, δαγκάνων φρένων και τριών επιλογών με έντονο χρώμα.

Το Atelier Alpine επεκτείνεται τώρα και προσφέρει νέες επιλογές, με τα νέα χρώματα να είναι τα Matte Storm Blue, Seismic Red, Matte Acid Green και Matte Carbon Black.

Για το εσωτερικό, υπάρχουν νέα χρώματα για τις Alcantara επενδύσεις, όπως γκρι, κόκκινο, μπλε και πορτοκαλί, ώστε να μπορείς να επιλέξεις την ατμόσφαιρα που αντικατοπτρίζει το στυλ σου. Αυτά είναι ορατά στις ραφές στο τιμόνι, το ταμπλό, τις πόρτες, την κεντρική κονσόλα και τα πατάκια, όλα σε αρμονία με το κεντρικό σημείο του τιμονιού, τον ιμάντα της πόρτας (στο A110 R Turini) και τα καθίσματα της Sabelt.

Και οι 26 νέες επιλογές και συνδυασμοί και οι σχετικοί τιμοκατάλογοι θα είναι διαθέσιμοι για παραγγελία από το τρίτο τρίμηνο του έτους, με τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για το τέλος του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Alpine A290

Μετά τη χθεσινή διαρροή, η Alpine παρουσίασε σήμερα το A290, το ηλεκτρικό hothatch που αποτελεί την γρήγορη έκδοση του Renault 5 E-Tech. Το αυτοκίνητο...

Αυτό είναι το Alpine A290

Λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, διέρρευσαν φωτογραφίες του Alpine A290, του ηλεκτρικού hothatch που αποτελεί την γρήγορη έκδοση του Renault 5 E-Tech. Έχει μήκος...