Audi RS7-S από τον ABT με 710 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η ABT Sportsline ετοίμασε ένα ακόμη βελτιωτικό πακέτο για το Audi RS7 και το RS7 Performance που το ονομάζει RS7-S, και τοποθετείται κάτω από το πιο ακραίο RS7-R.

Από το εργοστάσιο, ο 4,0-λιτρος twin-turbo V8 κινητήρας του μοντέλου αποδίδει 600 και 630 άλογα και 850 Nm ροπής, αντίστοιχα, αλλά με την περιποίηση του γερμανικού οίκου η απόδοση φτάνει τα 710 άλογα και τα 950 Nm ροπής.

Ο αναβαθμισμένος κινητήρας συμπληρώνεται από μια νέα εξάτμιση με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες βαλβίδες. Η ABT δεν ανακοινώνει πόσο πιο γρήγορο είναι το RS7-S στα 0-100 χλμ/ώρα, αλλά θα πρέπει να κάνει καλύτερο χρόνο από τα 3,4 δευτ. του εργοστασιακού μοντέλου.

Εκτός των παραπάνω, η ABT εξόπλισε το RS7 με νέα ελατήρια και αντιστρεπτικές ράβδους στον εμπρός και τον πίσω άξονα για βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς. Το RS7-S πατάει σε ζάντες 22 ιντσών, ενώ φέρει ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο με εμπρός carbon splitter, πλαϊνές ποδιές και πίσω αεροτομή.

H τιμή του πακέτου ανακοινώνεται στα 48.900 ευρώ, συν 5.940 ευρώ για την τοποθέτηση του, ενώ όλα τα ανταλλακτικά καλύπτονται από 5 χρόνια εγγύηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα