Toyota Supra Turbo του 1995 με 16.000 χλμ. πουλήθηκε για 162.000 δολάρια

Σχετικά άρθρα

Oι τιμές των μεταχειρισμένων Toyota Supra της προηγούμενης -τέταρτης- γενιάς έχουν “εκτοξευθεί” και μια Supra Turbo του 1995 πουλήθηκε πρόσφατα για 162.000 δολάρια. Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση και όλα αυτά τα χρόνια είχε διανύσει μόλις 9.981 μίλια (16.063 χλμ.).

Το ιαπωνικό σπορ μοντέλο είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα, με τον 3,0-λιτρο twin-turbo 2JZ-GTE κινητήρα να αποδίδει 320 άλογα με 427 Nm ροπής και να συνδυάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της Getrag.

Είναι ατρακάριστο, διαθέτει την προαιρετική πίσω μεγάλη αεροτομή και αφαιρούμενη οροφή. Επίσης από επιπλέον εργοστασιακό εξοπλισμό φέρει ενσωματωμένα φώτα ομίχλης, υαλοκαθαριστήρα πίσω παραθύρου, πρόσθετους αεραγωγούς, ηλεκτρικά ελεγχόμενη κεραία και γυαλιστερή απόληξη εξάτμισης.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν μαύρα δερμάτινα bucket καθίσματα, ηχοσύστημα 7 ηχείων με γούφερ, cruise conrol, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικές κλειδαριές, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού.

To εν λόγω αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο για 51.680 δολάρια το 1995. Με τον υπολογισμό του πληθωρισμού, αυτό το ποσό αναλογεί σήμερα σε 107.812 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...