Επίσημο: Fiat Grande Panda

Σχετικά άρθρα

Τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Grande Panda παρουσίασε η Fiat, με το μοντέλο να πωλείται στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική, όντας διαθέσιμο τόσο με υβριδικό κινητήρα, όσο και με ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο.

Πρόκειται για τον 1.200άρη τρικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 102 ίππων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 29 ίππων, με το σύνολο να αποδίδει συνδυαστικά 100 άλογα με 205 Nm ροπής.

Η ηλεκτρική έκδοση φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 113 ίππων που αντλεί ενέργεια από μια LFP μπαταρία χωρητικότητας 44 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 320 χιλιομέτρων ανά φόρτιση.

Το αδερφό μοντέλο του Citroen C3 έχει μήκος 3,99 μέτρων, μπορεί να μεταφέρει στο εσωτερικό του έως και 5 άτομα και με αυτό η Fiat γιορτάζει τα 125στα γενέθλιά της.

Βασίζεται στην Smart Car παγκόσμια πλατφόρμα της Stellantis και έχει ζάντες 17″. Σχεδιασμένο στην Ιταλία στο Centro Stile στο Τορίνο, το αυτοκίνητο υιοθετεί αρκετά στοιχεία από το Fiat Concept City Car που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος.

Μετά το Grande Panda, η Fiat θα παρουσιάζει ένα νέο αυτοκίνητο κάθε χρόνο μέχρι το 2027. Να θυμίσω πως η τωρινή γενιά του Panda, έχει μετονομαστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο σε Pandina και θα παραμείνει στην αγορά μέχρι το 2027.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...