Με 6 εκατ. δολάρια αυτή η Lamborghini Veneno Roadster έγινε το ακριβότερο αυτοκίνητο που πουλήθηκε online

Σχετικά άρθρα

Μόλις εννέα Veneno Roadster δημιούργησε η Lamborghini και μια από αυτές έγινε το ακριβότερο αυτοκίνητο που έχει πουληθεί μέχρι σήμερα online, μιας και η αντιπροσωπεία SBX Cars έκανε γνωστό πως το αυτοκίνητο πουλήθηκε για 6 εκατομμύρια δολάρια.

Η Lamborghini Veneno βρίσκεται το Ντουμπάι και κάποτε ανήκε σε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, Έχει διανύσει μόλις 1.778 χλμ με τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα 6,5 λίτρων να αποδίδει 750 άλογα. Ζυγίζει 1.490 κιλά, έχοντας αναλογία 1,99 κιλών/ίππο. Ο κινητήρας συνδυάζεται με 7-τάχυτο ISR αυτόματο κιβώτιο το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 355 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό υπάρχουν Forged Composite carbon καθίσματα με ελάχιστα σφουγγάρια, νέος πίνακας οργάνων, CarbonSkin carbon διακοσμητικά και πράσινες Alcantara επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...