Η Koenigsegg ζητά από τους κατόχους των Jesko να σταματήσουν να τα οδηγούν

Σχετικά άρθρα

Η Jesko που κάηκε ολοσχερώς στην Αττική Οδό το Σάββατο είναι η αιτία που η Koenigsegg ζήτησε από όλους τους κατόχους μιας Jesko να σταματήσουν να τις οδηγούν, μέχρι να διαπιστώσει την αιτία που κατέστρεψε το αυτοκίνητο στην Αθήνα.

Μηχανικοί της σουηδικής εταιρίας έχουν έρθει ήδη στην Αθήνα για να πάρουν ότι απέμεινε από το αυτοκίνητο και να το μεταφέρουν στο εργοστάσιο στη Σουηδία, εκεί όπου θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την αιτία της πυρκαγιάς.

Η Jesko που κάηκε στην Αθήνα είχε διανύσει λιγότερα από 200 χιλιόμετρα όταν εκδηλώθηκε η φωτιά. Η Koenigsegg έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό και μέχρι σήμερα η αιτία της πυρκαγιάς είναι ακόμα ασαφής. Οι Σουηδοί θέλουν πρώτα να μάθουν τι ακριβώς πήγε στραβά και μετά να δουν αν αυτό είναι ένα πιθανό ζήτημα για όλες τις Jesko που έχουν ήδη παραδοθεί.

Η Koenigsegg έχει ήδη παραδώσει 28 από τα 125 Jesko που θα κατασκευάσει και 14 από τα αυτοκίνητα βρίσκονται στη διαδικασία προ-παράδοσης και επομένως είναι σχεδόν έτοιμα για παράδοση. Επιπλέον, δεν είναι γνωστό αν θα καθυστερήσουν οι παραδόσεις λόγω του συμβάντος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...