Η McLaren θέλει το SUV της να είναι plug-in υβριδικό και να το κατασκευάσει σε συνεργασία με άλλη εταιρία

Σχετικά άρθρα

Η McLaren για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει ένα SUV μοντέλο, με τον CEO της, Michael Leiters να δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως εξετάζουν να το κατασκευάσουν μέσω συνεργασίας με άλλη εταιρία.

Πιστεύω ότι ο έξυπνος τρόπος είναι με τη συνεργασία τεχνολογίας, να βρούμε έναν συνεργάτη και να δημιουργήσουμε συνέργειες, αλλά να μην χάσουμε τίποτα που είναι ο πυρήνας της McLaren και του DNA της επωνυμίας μας.

Αν κάνουμε ένα plug-in υβριδικό, θέλουμε να καταλάβουμε αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δικό μας σύστημα μετάδοσης κίνησης, για να ενσωματώσουμε το σύστημα ισχύος μας σε μια υπάρχουσα πλατφόρμα, αυτός θα ήταν ο ιδανικός κόσμος,

είπε ο Leiters, χωρίς να επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν την McLaren να έχει κάνει συνομιλίες με την BMW, έτσι ώστε να κατασκευάσει το SUV της στη πλατφόρμα του BMW XM.

Το SUV θα τοποθετηθεί απέναντι από τις Ferrari Purosangue και Rolls-Royce Cullinan και παράλληλα, ο Leiters μίλησε και για τη μείωση του βάρους των αυτοκινήτων της εταιρίας του:

Το βασικό χαρακτηριστικό μιας McLaren είναι το μικρό βάρος. Έχουμε ικανότητα παγκόσμιας κλάσης που θα μπορούσαμε να φέρουμε σε μια συνεργασία, ακόμη και μιλώντας για δομικά στοιχεία μιας πλατφόρμας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H driftάδικη McLaren P1 GTR με τον τετραρότορο κινητήρα θα σου “πάρει” το μυαλό

Το νέο αυτοκίνητο του Νεοζηλανδού drifter, Mike Whiddett, κοινώς γνωστός ως Mad Mike, θα αφήσει ιστορία. Πρόκειται ενδεχομένως για το επικότερο αυτοκίνητο που έχει...

Μινιατούρα της Amalgam για τη McLaren Senna με τιμή €19.490

Από το 1985 η Amalgam Collection κατασκευάζει μοντέλα αυτοκινήτων με απίστευτη προσοχή στη λεπτομέρεια σε διάφορες κλίμακες, που κυμαίνονται από 1:18 έως 1:4. Η πιο...