Τέλος εποχής για το Nissan GT-R στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η Nissan ανακοίνωσε ότι το GT-R βαδίζει προς το τέλος του για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο το εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας στο Tochigi, που παράγει τα αυτοκίνητα και τους κινητήρες, θα σταματήσει να συναρμολογεί το αυτοκίνητο για την αμερικάνικη αγορά. Έτσι, μετά από 17 χρόνια ο Godzilla θα σταματήσει να περιπλανιέται στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ.

Με την παραπάνω ανακοίνωση, η οποία παραμένει άγνωστο αν θα ισχύει και για τις υπόλοιπες αγορές του κόσμου, η Nissan κάνει διαθέσιμες δύο ειδικές του GT-R, την Skyline και την Takumi Edition.

Η πρώτη βασίζεται στην “βασική” έκδοση premium και είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο μπλε Bayside Blue χρώμα, ενώ στην ίδια απόχρωση είναι και το εσωτερικό, με την τιμή του να ορίζεται στα 132.985 δολάρια.

Η έκδοση Takumi είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση της T-spec του GT-R, και τιμά του μηχανικούς Takumi (master craftsmen), που κατασκευάζουν το GT-R. Είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο μωβ Midnight Purple χρώμα. Φέρει κεραμικούς δίσκους φρένων, σφυρήλατες ζάντες της RAYS σε χρυσό χρώμα και φαρδύτερα μπροστινά φτερά. Στον χώρο του κινητήρα, υπάρχει μια χρυσή πλάκα για τον αριθμό πλαισίου και κοστίζει 152.985 δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...