Aston Martin: 90% των αυτοκινήτων μας είναι ακόμα στο δρόμο

Σχετικά άρθρα

Μιλώντας σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, ο επικεφαλής στρατηγικής προϊόντων και αγοράς της Aston Martin, Alex Long, ανέφερε πως το 90% των αυτοκινήτων που έχει κατασκευάσει βρίσκονται ακόμη στον δρόμο.

Από το 1913, όταν και ιδρύθηκε η Aston Martin έχουν πουλήσει περίπου 125.000 αυτοκίνητα, με τα περίπου 110.000 εξ αυτών να βρίσκονται ακόμα εν κινήσει, με τον Long να δηλώνει:

Πολλές χώρες μοιράζονται ζωντανά τους αριθμούς πλαισίου (VIN) και ξέρετε, αν ποτέ υποβληθείτε σε διαδικασία ανάκλησης, καταλαβαίνεις τι υπάρχει εκεί έξω και τι όχι.

Στους κύριους αντιπροσώπους μας, εξυπηρετούμε ένα απίστευτο ποσό του παγκόσμιου ποσοστού των αυτοκινήτων, επειδή οι άνθρωποι θέλουν να προστατεύσουν την αξία των αυτοκινήτων τους και να τα συντηρήσουν με κύριους αντιπροσώπους.

Αρχίζεις να βλέπεις τα VIN στο σύστημα που νόμιζες ότι δεν θα δεις ποτέ και μπορείς να συνοψίσεις αυτά τα δεδομένα.

Πηγήmotor1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...