Οι τιμές του ανανεωμένου Toyota GR Yaris

Σχετικά άρθρα

Διαθέσιμο είναι το ανανεωμένο Toyota GR Yaris στην Ελλάδα, με το αυτοκίνητο να ξεκινά από τα 66.670 ευρώ με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και από τα 70.310 ευρώ με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Να σημειωθεί πως οι τιμές είναι με στην έκδοση “Circuit” που έχει βελτιωμένο πακέτο ψύξης (επιπλέον ψυγείο, σπρέι intercooler και επανασχεδιασμένο σύστημα εισαγωγής), με το GR Yaris Circuit με το αυτόματο κιβώτιο να έχει επίσης ειδικό ψυγείο για το κιβώτιο ταχυτήτων.

Συγκριτικά, το αυτοκίνητο στην Ιαπωνία με το εξατάχυτο χειροκίνητο αυτοκίνητο ξεκινά από τα 4,48 εκατομμύρια γιεν (26.430 ευρώ) και φτάνει έως τα 4,98 εκατομμύρια γιεν (29.380 ευρώ), ενώ με το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων η τιμή του κυμαίνεται από τα 4,83 εκατομμύρια γιεν (28.495 ευρώ) και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5,33 εκατομμύρια γιεν (31.445 ευρώ).

Αναλυτικές λεπτομέρειες για το ανανεωμένου Toyota GR Yaris μπορείς να διαβάσεις στο ακόλουθο άρθρο.

Διάβασε επίσης

Επίσημο: Ανανεωμένο Toyota GR Yaris. Με περισσότερα άλογα και με αυτόματο κιβώτιο

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...

Ξέχασε το “σβήσιμο” των κλήσεων. Ξεκίνησε η ηλεκτρονική βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, η Ηλεκτρονική Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης. Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένες κινητές συσκευές του έργου...