Michelin Primacy 4+: Η τέλεια ισορροπία μεταξύ ασφάλειας, απόδοσης και διάρκειας ζωής

Σχετικά άρθρα

Η Michelin δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των ελαστικών παγκοσμίως και επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα της οδικής ασφάλειας με το Primacy 4+. Αντιπροσωπεύοντας την αποκορύφωση της τεχνολογίας και της καινοτομίας, το Primacy 4+ διακρίνεται για την ικανότητά του να προσφέρει ασφάλεια και απόδοση ακόμη και όταν το ελαστικό έχει φθαρεί.

Καινοτομία στην ασφάλεια

Το Michelin Primacy 4+ αποτελεί την αναβάθμιση του εξαιρετικού Primacy 4. Το ελαστικό που προορίζεται τόσο για καθημερινή χρήση όσο και σε μεγάλα οικογενειακά ταξίδια, διαθέτει την τεχνολογία EverGrip και το τελευταίας γενιάς μείγμα γόμας υψηλών επιδόσεων που αυτο-αναγεννάται. Το μείγμα διαθέτει δύο διαφορετικά χαρακτηριστικά ακαμψίας που εξασφαλίζουν πως το ελαστικό διατηρεί τις επιδόσεις του στην ασφάλεια, ακόμα και όταν έχει φθαρεί.

Αντοχή και απόδοση

Η τεχνολογία MaxTouch Construction που βελτιστοποιεί το ίχνος των ελαστικών στο οδόστρωμα, επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή των δυνάμεων επιτάχυνσης, επιβράδυνσης, καθώς και τις πλευρικές δυνάμεις, στο οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας άριστη πρόσφυση και ελεγχόμενη οδηγική εμπειρία.

Αυτό σημαίνει πως ο οδηγός δεν απολαμβάνει μόνο μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και σιγουριά και άριστη διάρκεια ζωής χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο.

Εξαιρετικές επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα

Το Michelin Primacy 4+ ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές του επιδόσεις σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ανεξάρτητα από τη φθορά του, παρέχει αποτελεσματικό φρενάρισμα και έλεγχο στην υδρολίσθηση, εξασφαλίζοντας την αίσθηση της ασφάλειας και του ελέγχου στον οδηγό.

Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στα δύο συνδυασμένα στρώματα καουτσούκ που αντισταθμίζουν την απώλεια βάθους πέλματος, επιτρέποντας την αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού ακόμα και όταν το ελαστικό είναι φθαρμένο.

Διαθεσιμότητα

Το Michelin Primacy 4+ είναι διαθέσιμο σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων, καλύπτοντας τις ανάγκες των διαφόρων οχημάτων, από μικρά αυτοκίνητα πόλης έως μεγάλα SUV. Με 117 διαθέσιμες διαστάσεις, το Michelin Primacy 4+ προσφέρει λύσεις για κάθε οδηγό και κάθε ανάγκη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...