Το απόλυτο restomod της 190 Evo από την HWA

Σχετικά άρθρα

Οι άνθρωποι της HWA δημιούργησαν μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή της 190E 2.5-16 Evo II. To restomod ονομάζεται Evo και θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες. Ολόκληρη η μπροστινή δομή έχει αντικατασταθεί, ενώ το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και χάλυβα.

Το αμάξωμα είναι από ανθρακονήματα, ενώ κάτω από το καπό υπάρχει ένας V6 3,0-λίτρων twin-turbo κινητήρας που αποδίδει 450 άλογα με 550 Nm ροπής, που με το Affalterbach πακέτο παράγει 500 άλογα με 550 Nm ροπής.

Ο κινητήρας που είναι τοποθετημένος πίσω από τον μπροστινό άξονα, συμβάλλοντας στην τέλεια κατανομή βάρους του αυτοκινήτου 50:50, συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, που στέλνει την κίνηση στον πίσω άξονα. Η έκδοση με τα 450 άλογα έχει τελική ταχύτητα 270 χλμ/ώρα, ενώ η δυνατότερη έκδοση φτάνει έως τα 298 χλμ/ώρα.

Η ανάρτηση του αυτοκινήτου αποτελείται από διπλά ψαλίδια, με τα αμορτισέρ της KW να είναι ρυθμιζόμενα, είτε χειροκίνητα, είτε ηλεκτρονικά. Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 38 εκατοστών μπροστά με 6πίστονες δαγκάνες και 36 εκατοστών πίσω με 4πίστονες δαγκάνες. Για όσους ενδιαφέρονται, προσφέρονται και carbon-κεραμικοί δίσκοι.

Οι ζάντες είναι 19″ μπροστά και 20″ πίσω, με το αυτοκίνητο να ζυγίζει 1.360 κιλά. Ήδη τα 75 από τα 100 αυτοκίνητα έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους, παρά την τιμή των 714.000 ευρώ, προ φόρων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα μπαταρία που φορτίζει σε λιγότερο από 5 λεπτά

Πέρυσι, η startup Nyobolt με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε έναν πολύ τολμηρό ισχυρισμό, πως αναπτύσσει ένα σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο, η μπαταρία του οποίου...

Η Kimera παρουσιάζει το αγωνιστικό K39 για το Pikes Peak

Η Kimera έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του αγωνιστικού που ετοιμάζει και ονομάζει K39, με την ιταλική εταιρεία κατασκευής restomod να ισχυρίζεται...

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα SUV

Μετά το SU7 η Xiaomi θα βγάλει στην αγορά και ένα SUV μοντέλο, με ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να πιάστηκε να κάνει δοκιμές, έτσι ώστε...