To Audi RS3 έκανε νέο ρεκόρ στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Το ανανεωμένο Audi RS3 πήρε το ρεκόρ από την BMW M2 ως το ταχύτερο συμπαγές αυτοκίνητο στο Nürburgring Nordschleife. Το γερμανικό σπορ αυτοκίνητο, κατάφερε να σημειώσει χρόνο 7:33.12, με τον Frank Stippler να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, ξεπερνώντας τον χρόνο των 7 λεπτών και 38,71 δευτερολέπτων που είχε σημειώσει πέρυσι ο Jorg Weidinger με μια BMW M2.

Ο χρόνος που πέτυχε το ανανεωμένο RS3 είναι περισσότερο από 7 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από το 7:40.748 που πέτυχε το pre-facelifted Audi RS3 το 2021.

Να σημειωθεί πως το RS3 φορούσε τα Pirelli P Zero Trofeo R semi-slick ελαστικά, είχε κεραμικά φρένα, πιο άκαμπτη ενεργή ανάρτηση προδιαγραφών RS και επαναρυθμισμένο πλαίσιο.

Ο 2,5 TFSI κινητήρας αποδίδει 400 άλογα με 500 Nm ροπής, με το ανανεωμένο RS3 να παρουσιάζεται στις 20 Αυγούστου και θα γίνει διαθέσιμο για παραγγελία από τα τέλη Αυγούστου, ενώ θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες από τον Οκτώβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renault παρουσιάζει το Grand Koleos, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Geely

Θυμάσαι τη Renault Samsung Motors; Τον Μάρτιο του 2022, ο κορεατικός βραχίονας της γαλλικής μάρκας απέρριψε το όνομα της δημοφιλούς ηλεκτρονικής μάρκας και τη...

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...