Χρειάστηκε αλλαγή ένα καλώδιο 30 εκατοστών και ξηλώθηκε όλο το εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Καλή η σύγχρονη τεχνολογία μέσα στα αυτοκίνητα του σήμερα, αλλά αυτό είναι ένα παράδειγμα το τι εργασίες απαιτούνται για να επιδιορθωθεί μια μικρή ζημιά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα Jeep Grand Wagoneer και σε αυτό σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες.

Η ζημιά εντοπίστηκε σε ένα καλώδιο μήκους μόλις 30 εκατοστών αλλά για να αντικατασταθεί αυτό το καλώδιο έπρεπε να ξηλωθεί όλο το εσωτερικό!

Καθίσματα, μοκέτες και πλαστικές επενδύσεις αφαιρέθηκαν από το εσωτερικό προκειμένου ο μηχανικός να αποκτήσει πρόσβαση να αλλάξει το συγκεκριμένο καλώδιο.

Χρειάστηκαν 14 ώρες για την αφαίρεση και την αντικατάσταση του ελαττωματικού καλωδίου και συνολικά σχεδόν 25 ώρες για την επιδιόρθωση της ζημιάς, η οποία καλύφθηκε εντός εγγύησης.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης δήλωσε πως μετά την αλλαγή δεν αντιμετωπίζει παράξενους θορύβους ή τριξίματα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του.

ΠηγήReddit

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 47.770 Tucson

47.770 Tucson ανακαλεί η Hyundai, επειδή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί το immobilizer. Η ανάκληση επηρεάζεται τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2022. Σε...

Η Ford teasάρει για πρώτη φορά το νέο Capri για την Ευρώπη

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Ford θα αποκαλύψει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο Explorer, η παραγωγή του...