Η Toyota κατασκευάζει ένα τετρακίνητο GR86

Σχετικά άρθρα

Στη φετινή SEMA η Toyota θα παρουσιάσει το μοναδικό τετρακίνητο GR86 του κόσμου. Το αυτοκίνητο φέρει το σύστημα τετρακίνησης και τον turbo 1.600άρη κινητήρα των GR Yaris και GR Corolla, με την Toyota να συνεργάστηκε με την Evasive Motorsports για τη δημιουργία του αυτοκινήτου.

Η Toyota παρείχε ένα ολοκαίνουργιο GR86 και ένα ολοκαίνουργιο GR Corolla με τους ανθρώπους της Evasive Motorsports να ανέλαβαν την μεταμόρφωση, παντρεύοντας τα δύο σασί σε ένα υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο εμπνευσμένο από τα ράλι, απόδοσης 300 ίππων.

Το πλαίσιο του GR86 είναι περίπου 180 κιλά ελαφρύτερο από αυτό του GR Corolla, ενώ έχει και χαμηλότερο κέντρο βάρους. Το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου δεν ξεπερνά τα 1.360 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 47.770 Tucson

47.770 Tucson ανακαλεί η Hyundai, επειδή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί το immobilizer. Η ανάκληση επηρεάζεται τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2022. Σε...

Η Ford teasάρει για πρώτη φορά το νέο Capri για την Ευρώπη

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Ford θα αποκαλύψει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο Explorer, η παραγωγή του...