Tιμητική διάκριση από το Ηνωμένο Βασίλειο στον διευθύνοντα σύμβουλο της Nissan

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Makoto Uchida, έλαβε το βραβείο του Διοικητή του Εξαιρετικότερου Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (CBE) για τις υπηρεσίες στις επιχειρηματικές σχέσεις Ηνωμένου Βασιλείου και Ιαπωνίας.

Στο άκουσμα της είδησης, ο Uchida δήλωσε:

Είμαι βαθιά ταπεινωμένος και ειλικρινά ευγνώμων που έλαβα αυτή την τιμή από την Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Κάρολο Γ΄. Η σχέση μεταξύ της Nissan και του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια και σήμερα συνεχίζει να είναι πολύ ισχυρή.

Η Nissan ίδρυσε το εργοστάσιο παραγωγής της στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Σάντερλαντ το 1984, πριν ξεκινήσει την παραγωγή το 1986. Η ανάπτυξη και η σημασία της ως εξαγωγική εγκατάσταση για τη Nissan οδήγησαν στο Σάντερλαντ να γίνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Nissan έχει σήμερα 7.000 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο και υποστηρίζει 30.000 θέσεις εργασίας στην αλυσίδα εφοδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Mustang Vs Camaro Vs Supra Vs Z. Ποιο είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση;

Ποιο από τα τέσσερα σπορ πισωκίνητα μοντέλα, όλα με χειροκίνητο κιβώτιο, πιστεύεις πως είναι ταχύτερο στην επιτάχυνση στην ευθεία; Η Chevrolet Camaro φορά τον...

Τέλος εποχής για το Nissan GT-R στην Αμερική

Η Nissan ανακοίνωσε ότι το GT-R βαδίζει προς το τέλος του για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο το...