Ανανέωσε με την Aston Martin ο Lance Stroll

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin ανακοίνωσε το προφανές, πως ο Lance Stroll υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο, με τον γιο του ιδιοκτήτη της ομάδας να συνεχίζει οδηγεί για την βρετανική ομάδα από το 2025 και μετά.

Η ομάδα διατηρεί το οδηγικό της δίδυμο, με τον Fernando Alonso να υπογράφει νωρίτερα φέτος την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Stroll αγωνίζεται στην Aston Martin από το 2019, όταν η κοινοπραξία του πατέρα του Lawrence αγόρασε τα περιουσιακά στοιχεία της Force India. Έχει συμμετάσχει σε 112 GP και έχει τερματίσει τρίτος δύο φορές, στα GP της Ιταλίας και του Σακχίρ το 2020.

Είμαι πολύ χαρούμενος που δεσμεύτηκα να μείνω στην ομάδα για το 2025 και έπειτα. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις πόσο μακριά έχουμε φτάσει τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε μεγαλώσει τόσο πολύ ως ομάδα και υπάρχουν ακόμα πολλά να περιμένουμε με ανυπομονησία,

δήλωσε ο Stroll.

Ο επικεφαλής της ομάδας της, Mike Krack, πρόσθεσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε το μέλλον του Lance με την Aston Martin. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη συγκρότηση αυτής της ομάδας. Τα τεχνικά του σχόλια, παράλληλα με την αφοσιωμένη δουλειά του στον προσομοιωτή, συνέβαλαν στη συνεχή ανάπτυξη του αυτοκινήτου κάθε σεζόν.

Η συνέπεια και η σταθερότητα τόσο του Lance όσο και του Fernando [Alonso] που παραμένουν στην ομάδα μας, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε τις φιλοδοξίες μας. Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μερικές ακόμα απίστευτες αναμνήσεις και να πετύχουμε περαιτέρω επιτυχίες μαζί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Αυστρίας 2024, Sprint: Άνετη νίκη ο Verstappen

O Max Verstappen κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα Sprint του αγωνιστικού τριημέρου στην Αυστρία, αφήνοντας εύκολα πίσω του τους οδηγούς της McLaren, με τον...