Genesis X Gran Racer VGT Concept

Σχετικά άρθρα

H Genesis αποκάλυψε σήμερα το X Gran Racer Vision Gran Turismo Concept στη διεθνή έκθεση κινητικότητας του Busan, με το αγωνιστικό πρωτότυπο να αποτελεί μέρος του προγράμματος Magma της premium κορεάτικης εταιρίας, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο το τολμηρό άλμα της στη σφαίρα της πολυτελούς κινητικότητας υψηλών επιδόσεων.

Το X Gran Racer VGT Concept είναι ένα παράγωγο του Genesis X Gran Berlinetta Concept, και το τέταρτο αυτοκίνητο της μάρκας που αναπτύχθηκε για το Gran Turismo. Το πρωτότυπο διαθέτει ground effects χαρακτηριστικά, βελτιστοποιώντας τις αεροδυναμικές του ιδιότητες και την πρόσφυση του στο δρόμο.

Υπάρχουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, που διασφαλίζουν τη βέλτιστη διαχείριση της ροής αέρα, ενώ η επίπεδη σχεδίαση κάτω από το αμάξωμα μειώνει περαιτέρω την αντίσταση και βελτιώνει τη σταθερότητα του οχήματος.

Μηχανικά, το X Gran Racer VGT Concept φέρει ένα υβριδικό σύνολο αγωνιστικών προδιαγραφών (Lambda II V6), τοποθετημένο εμπρός και στο μέσο του οχήματος, που ενισχύεται με την τεχνολογία ηλεκτρικού υπερσυμπιεστή (e-S/C) της Genesis.

Συνδυαστικά, το υβριδικό σύστημα αποδίδει 1.540 άλογα και 1.425 Nm ροπής. Ο V6 κινητήρας κινεί τους πίσω τροχούς και αποδίδει 870 ίππους και 1.071 Nm στις 10.000 σ.α.λ., ενώ εμπρός ηλεκτροκινητήρας παράγει επιπλέον 670 ίππους και 305 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα μπαταρία που φορτίζει σε λιγότερο από 5 λεπτά

Πέρυσι, η startup Nyobolt με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε έναν πολύ τολμηρό ισχυρισμό, πως αναπτύσσει ένα σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο, η μπαταρία του οποίου...