Η Volkswagen δίνει νέα teasers του Transporter

Σχετικά άρθρα

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη στιγμή που η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), και φαίνεται ότι θα δούμε κι άλλες πληροφορίες έως ότου το μοντέλο αποκαλυφθεί επίσημα το ερχόμενο φθινόπωρο, στο πλαίσιο της έκθεσης του Ανόβερο, που ανοίγει τις πύλες της στις 17 Σεπτεμβρίου.

Το νέο Transporter βασίζεται στo Ford Transit Custom, αλλά αισθητικά φέρει αρκετά στοιχεία από το ID. Buzz, ενώ σήμερα βλέπουμε στοιχεία από την PanAmericana έκδοση, η οποία θα είναι η πρώτη στην ιστορία του μοντέλου που φοράει 19άρες ζάντες.

Μηχανικά θα προσφέρεται με τον 2,0-λιτρο turbodiesel κινητήρα πετρελαίου απόδοσης από 110 έως 170 ίππων, όπως και με έναν 2,5-λίτρων plug-in υβριδικό κινητήρα απόδοσης 224 ίππων, που θα διαθέτει μπαταρία 11,8 kWh με ηλεκτρική αυτονομία έως 57 χιλιομέτρων.

Θα είναι διαθέσιμο και ως αμιγώς ηλεκτρικό, έχοντας το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με το E-Transit Custom. Αυτό προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 136 και 217 ίππων, με την μπαταρία των 74 kWh να χαρίζει αυτονομία έως και 380 χλμ ανά φόρτιση (WLTP).

Το νέο Transporter μπορεί να φορτωθεί πλήρως με έως και 1.330 κιλά και θα μπορεί να ρυμουλκήσει 2.800 κιλά. Με το τυπικό μεταξόνιο, ο χώρος φόρτωσης είναι έως και 5,8 κυβικά μέτρα.

Το Transporter βαν αντιπροσωπεύει τα δύο τρίτα των πωλήσεων της Volkswagen Commercial, με τη νέα γενιά να κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Ford στην πόλη Otosan της Τουρκίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 11.144 Volkswagen ID.4 και ID.7

Η Volkswagen ανακαλεί 11.144 ID.4 και ID.7 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 22 Φεβρουαρίου 2022 και 19 Μαρτίου 2024, επειδή μια ελαττωματική βιδωτή σύνδεση μεταξύ της...

Η Ford teasάρει για πρώτη φορά το νέο Capri για την Ευρώπη

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Ford θα αποκαλύψει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο Explorer, η παραγωγή του...