Verstappen: Θα οδηγώ για την Red Bull και το 2025

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen ξεκαθάρισε πως του χρόνου θα συνεχίζει να οδηγεί για λογαριασμό της Red Bull, βάζοντας ένα τέλος στις όποιες φήμες υπήρχαν για πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα της Mercedes, εξαιτίας της υπόθεσης Horner.

Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί. Εννοώ ότι φυσικά ο κόσμος μιλάει, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό αυτοκίνητο για το μέλλον.

Αυτή τη στιγμή φυσικά δεν έχουμε την άνεση που είχαμε, αλλά δουλεύουμε πολύ καλά ως ομάδα για να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε περισσότερο.

Και σίγουρα, το είπα ήδη με την ομάδα, εργαζόμαστε και επικεντρωνόμαστε στην επόμενη χρονιά για να προσπαθήσουμε να είμαστε ξανά ανταγωνιστικοί,

είπε ο Verstappen που ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Red Bull, εάν του γινόταν σαφές ότι η ομάδα δεν θα είχε το καλύτερο μονοθέσιο της F1 το 2025.

Ο Ολλανδός απάντησε:

Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι η Formula 1, όπου ξαφνικά μπορείς να πεις “καλά, αντίο παιδιά”. Έχω μακροχρόνιο συμβόλαιο με την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και, όπως είπα και πριν, εστιάζουμε ήδη στο επόμενο έτος με πράγματα που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο μονοθέσιο. Λοιπόν, υποθέτω ότι αυτό θα πρέπει να λέει αρκετά για το πού θα οδηγήσω την επόμενη χρονιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Αυστρίας 2024, Sprint: Άνετη νίκη ο Verstappen

O Max Verstappen κατέκτησε τη νίκη στον αγώνα Sprint του αγωνιστικού τριημέρου στην Αυστρία, αφήνοντας εύκολα πίσω του τους οδηγούς της McLaren, με τον...