Ξεκίνησε η παραγωγή των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Σχετικά άρθρα

H Cupra ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η παραγωγή των νέων Formentor και Leon στο εργοστάσιο της στο Martorell, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Οι παραδόσεις και των δύο αυτοκινήτων θα ξεκινήσουν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, με τις τιμές τους να έχουν ήδη ανακοινωθεί για την ελληνική αγορά.

Το Formentor, το best-seller της μάρκας, ήταν το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Cupra και βρισκόταν σταθερά στην κορυφή των διαγραμμάτων πωλήσεων με περισσότερες από 347.000 πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Το Leon είναι η κύρια κινητήρια δύναμη στην επιτυχία της μάρκας, βοηθώντας να επεκτείνει το αποτύπωμά της σε όλο τον κόσμο με περισσότερες από 600.000 μονάδες να έχουν παραδοθεί από το λανσάρισμα της μάρκας το 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Με τα ανανεωμένα Cupra Formentor και Leon να γίνονται διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επόμενο μήνα, ανακοινώθηκαν σήμερα οι τιμές τους. Συγκεκριμένα:   Έκδοση Τιμή (ευρώ) Leon 1.5...

Επίσημο: Ανανεωμένα Cupra Formentor και Leon

H Cupra παρουσίασε σήμερα τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon με σκοπό να τα διατηρήσει φρέσκα για το υπόλοιπο του κύκλου ζωής τους. https://youtu.be/qwkx48OHtrk Το...