Η Castagna Milano κάνει το Fiat Topolino πιο χαριτωμένο

Σχετικά άρθρα

Η ιταλική Castagna Milano παρουσίασε την δική της πρόταση για το Fiat Topolino, με το μοντέλο να μην διαθέτει οροφή, αφού φέρει μονάχα ένα αφαιρούμενο υφασμάτινο κάλυμμα, ενώ παράλληλα η εταιρία αφαιρεί τις πόρτες και προσθέτει έναν προαιρετικό πίσω όγκο, που αυξάνει το μήκος κατά 30 εκατοστά.

Στο εσωτερικό του συναντάμε ξύλινα τικ πατώματα, νέες επενδύσεις και αλουμινένιες λεπτομέρειες. Δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά μέρη, με το μοντέλο να αποδίδει 8 άλογα και να φέρει μια μπαταρία χωρητικότητας 5,5 kWh.

Το κόστος της μετατροπής ξεκινά από τις 25.000 ευρώ για την βασική έκδοση και από τις 35.000 ευρώ για την μακριά έκδοση και σίγουρα δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις μικρό. Τουναντίον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...

Το Maserati Tridente είναι ένα πολυτελές ηλεκτρικό powerboat

Η Maserati συνεργάστηκε με τη Vita Power για να δημιουργήσει το Tridente, ένα πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό σκάφος (dayboat), επεκτείνοντας τη στρατηγική της ηλεκτρικής στο...