Η Ferrari προσφέρει προγράμματα εκτεταμένης εγγύησης για τη μπαταρία των ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών της μοντέλων

Σχετικά άρθρα

Κάνοντας πράξεις τις προθέσεις της, η Ferrari ανακοίνωσε σήμερα δύο νέα προγράμματα εκτεταμένης εγγύησης, το Warranty Extension Hybrid και το Power Hybrid. Τα προγράμματα προσφέρονται στα SF90 Stradale, SF90 Spider, SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider, 296 GTB και 296 GTS και σύμφωνα με την εταιρία “στοχεύουν να ικανοποιήσουν όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την απόδοση και την αριστεία των υβριδικών σπορ αυτοκινήτων τους με την πάροδο του χρόνου”.

Τα προγράμματα μπορούν να αγοραστούν σε πακέτα με δυνατότητα ανανέωσης για δύο έως τέσσερα χρόνια και μπορούν να ενεργοποιηθούν από οποιονδήποτε αντιπρόσωπο στο επίσημο δίκτυο της Ferrari, ανεξάρτητα από το έτος παραγωγής του αυτοκινήτου. Ακόμη και τα αυτοκίνητα που είναι πλέον εκτός εργοστασιακής εγγύησης, η οποία καλύπτει τα πρώτα τρία ή τέσσερα χρόνια ζωής του αυτοκινήτου, μπορούν να ενεργοποιήσουν τα προγράμματα μετά από τεχνικό έλεγχο από το προσωπικό του αντιπροσώπου της Ferrari.

Οι ιδιοκτήτες ενός PHEV μοντέλου της Ferrari απολαμβάνουν ήδη πενταετή εγγύηση στα υβριδικά εξαρτήματα και εάν επιλέξουν το πρόγραμμα Warranty Extension Hybrid, όχι μόνο θα επωφεληθούν από μια εργοστασιακή, εκτεταμένη εγγύηση που καλύπτει ολόκληρο το αυτοκίνητο, αλλά εάν επεκτείνουν την εγγύηση μέχρι το όγδοο έτος, η Ferrari θα αντικαταστήσει το πακέτο μπαταριών υψηλής τάσης χωρίς επιπλέον κόστος.

Το πρόγραμμα Power Hybrid επιτρέπει στους πελάτες να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση σε όλα τα κύρια εξαρτήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το υβριδικό σύστημα, από το έτος 8ο έως το 16ο έτος, και προβλέπει και πάλι την αντικατάσταση, χωρίς επιπλέον κόστος, της μπαταρίας υψηλής τάσης το 16ο έτος.

Η Ferrari τονίζει στην ανακοίνωσή της πως και τα δύο προγράμματα εγγυώνται στους πελάτες ότι, σε περίπτωση μελλοντικών εξελίξεων στην τεχνολογία μπαταριών, το πακέτο αντικατάστασης της μπαταρίας “θα είναι ένα νέο, υπερσύγχρονο εξάρτημα που θα εξασφαλίζει την ίδια απόδοση με το αρχικό.”

Όπως και με τα άλλα προγράμματα εκτεταμένης εγγύησης της Ferrari, το Warranty Extension Hybrid και το Power Hybrid μεταβιβάζονται σε οποιονδήποτε επόμενο ιδιοκτήτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Novitec βελτιώνει την Ferrari 296 GTS στα 868 άλογα

Η Novitec μας δείχνει το πακέτο αναβάθμισης που προσφέρει για την Ferrari 296 GTS. Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος τοποθετεί νέο σύστημα εξάτμισης, κάτι που...

Έτοιμο το νέο εργοστάσιο παραγωγής της Ferrari

Η Ferrari εγκαινίασε το e-building, το νέο της εργοστάσιο που περιλαμβάνει την τρίτη γραμμή παραγωγής στο Μαρανέλλο. Σε αυτό η ιταλική εταιρία θα παράγει...