Με έως 560 χλμ αυτονομία το Skoda Elroq

Σχετικά άρθρα

Η Skoda αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηρισιτκά του Elroq, του μικρού της ηλεκτρικού SUV που θα υιοθετήσει τη νέα γλώσσα σχεδιασμού Modern Solid της μάρκας. Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις και θα παρουσιαστεί επίσημα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Έχει μήκος 4,5 μέτρα, χώρο αποσκευών από 470 έως 1.580 λίτρα, βασίζεται στην MEB πλατφόρμα του VW Group, φορά ζάντες 19″ και 20″ και έχει αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,26 Cd. Στο εσωτερικό συναντάμε οθόνη αφής 13″, ψηφιακό πίνακα οργάνων 5″ και head-up display επαυξημένης πραγματικότητας.

Θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις 50, 60, 85 και 85x, με την πρώτη να φορά μια μπαταρία χωρητικότητας 55 kWh που τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα απόδοσης 170 ίππων. Ακολουθεί η έκδοση 60 που έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και μια μπαταρία 63 kWh. Και οι δύο εκδόσεις έχουν τελική ταχύτητα 160 χλμ/ώρα.

Οι εκδόσεις 85 και 85x διαθέτουν μπαταρία 82 kWh, με την πρώτη να είναι πισωκίνητη και να αποδίδει 286 άλογα και την δεύτερη τετρακίνητη και να παράγει 299 άλογα. Και οι δύο εκδόσεις έχουν αυτονομία 560 χλμ, τελική ταχύτητα 180 χλμ/ώρα και υποστηρίζουν ταχυφορτιστή έως 175 kW. Όλες οι εκδόσεις φορτίζουν 10 έως 80% σε λιγότερο από 28 λεπτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας,...

Το Maserati Tridente είναι ένα πολυτελές ηλεκτρικό powerboat

Η Maserati συνεργάστηκε με τη Vita Power για να δημιουργήσει το Tridente, ένα πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό σκάφος (dayboat), επεκτείνοντας τη στρατηγική της ηλεκτρικής στο...