Ράλλυ Ακρόπολις: Στο καλεντάρι του WRC και το 2026-2027 και επιστροφή στον Ιούνιο

Σχετικά άρθρα

Το 2021 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο αγώνας πήρε ξανά μία θέση στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA. Στα χρόνια που ακολούθησαν ο ελληνικός αγώνας του WRC πέτυχε πολλά, με σημαντικότερο ότι επαναπροσδιόρισε την αξία του στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σήμερα έρχεται για ακόμα μία φορά η αναγνώριση όσων έχουν επιτευχθεί, με την υπογραφή συμβολαίου μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter, για την ένταξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος το 2026 και το 2027.

Με σχεδόν δύο μήνες να απομένουν για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις (5-8 Σεπτεμβρίου), έχουν ήδη μπει οι βάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον του. 

Στο τραπέζι των συνομιλιών μεταξύ της Motorsport Greece και του WRC Promoter τέθηκε και το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα. Επιθυμία των Ελλήνων διοργανωτών ήταν η επιστροφή του αγώνα στην παραδοσιακή του ημερομηνία, στις αρχές του καλοκαιριού, κάτι που συμφωνήθηκε, με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2025 να προγραμματίζεται πλέον για τα τέλη του επόμενου Ιουνίου.

Διάβασε επίσης

Ράλλυ Ακρόπολις 2024. Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζεις

[Photos copyright: Δημήτρης Ζης]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...

Ξέχασε το “σβήσιμο” των κλήσεων. Ξεκίνησε η ηλεκτρονική βεβαίωση τροχονομικών παραβάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε λειτουργία τέθηκε από σήμερα, Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, η Ηλεκτρονική Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης. Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένες κινητές συσκευές του έργου...