Ο Wolff λέει πως πολλά θα αλλάξουν το 2026 στη προσπάθεια του να προσελκύσει τον Verstappen

Σχετικά άρθρα

Ο Toto Wolff δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να πιέζει με τον τρόπο του ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του Max Verstappen. Όπως είπε, οι νέοι κανονισμοί που θα τεθούν σε ισχύ το 2026 θα “αλλάξουν πολλά” στον κόσμο της Formula 1 και το να καταφέρει η ομάδα το 2025 να πάρει στις τάξεις της τον Verstappen είναι απίθανο, δεδομένου πως η Red Bull έχει “ένα εξαιρετικά κυρίαρχο μονοθέσιο”.

Όπως είπε:

Θα αποφάσιζε ο Max Verstappen να ενταχθεί στη Mercedes το 2025; Όχι. Δεν υπάρχει λόγος. Γιατί να το κάνει; Το αυτοκίνητο [της Red Bull] είναι εξαιρετικά κυρίαρχο. Ίσως κερδίσει κάθε αγώνα. Ένας οδηγός θα αναζητά πάντα αυτό το μηχάνημα. Αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες εβδομάδες και τους τελευταίους μήνες.

Ίσως υπάρχει ένα παράθυρο, το 2026 είναι η κύρια χρονιά μας όπου πολλά πράγματα θα αλλάξουν. Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ελκυστικό να οδηγεί μαζί μας. Αλλά δεν το γνωρίζω εάν το θέλει ο Max και αν μπορεί να “σπάσει” το συμβόλαιό του.

Ο Wolff πιστεύει ότι εάν η Mercedes θα έχει ένα γρήγορο αυτοκίνητο το 2026, θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσει τον Verstappen, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του.

Όχι. Δεν ξέρω τι μορφή έχει το συμβόλαιό του. Σε κάθε περίπτωση, αν ένας οδηγός δεν θέλει να μείνει κάπου, είναι πολύ δύσκολο η κάθε ομάδα να τον κρατήσει. Αλλά δεν βασίζομαι σε αυτό. Κοιτάζω τον εαυτό μας, ένα γρήγορο αυτοκίνητο είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή ενός γρήγορου οδηγού. Αυτή είναι η κύρια προτεραιότητά μας.

Σε ότι αφορά τον Carlos Sainz και το κατά πόσο τον εξετάζει η Mercedes, ο Wolff είπε:

Μου άρεσε να πάρω τον Carlos Sainz γιατί είναι πολύ υποτιμημένος, εργάζεται σκληρά. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να περιμένει όσο χρειαζόμαστε, γιατί ίσως η απόφασή μας να είναι τον Νοέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα