Το Maserati Tridente είναι ένα πολυτελές ηλεκτρικό powerboat

Σχετικά άρθρα

Η Maserati συνεργάστηκε με τη Vita Power για να δημιουργήσει το Tridente, ένα πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό σκάφος (dayboat). Η Vita Power είναι μια εταιρεία θαλάσσιας τεχνολογίας που ιδρύθηκε για να μειώσει τις επιπτώσεις στο θαλάσσιο περιβάλλον αναπτύσσοντας ένα ηλεκτρικό και ολοκληρωμένο οικοσύστημα ηλεκτρικών συστημάτων πρόωσης υψηλής απόδοσης και αμιγώς ηλεκτρικών σκαφών για ψυχαγωγικές και εμπορικές εφαρμογές, που υποστηρίζονται από μια αποκλειστική υποδομή θαλάσσιας γρήγορης φόρτισης.

Το Tridente είναι ένα μηχανοκίνητο σκάφος μηδενικών εκπομπών, μήκους 10,5 μέτρων, κατασκευασμένο για ημερήσιες κρουαζιέρες στη λίμνη και κοντά σε ακτές με μέγιστη ισχύ 600 ίππων και χωρητικότητα μπαταρίας 252 kWh. Η ταχύτητα πλεύσης είναι 25 κόμβοι, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τους 40 κόμβους, με την επαναφόρτιση της μπαταρίας να γίνεται σε λιγότερο από μία ώρα, χωρίς να ανακοινώνονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το Tridente μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού), και μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα. Υπάρχει κλειστή καμπίνα, που περιλαμβάνει κουκέτα και WC.

Το dayboat είναι κατασκευασμένο από carbon, φινιρισμένο με τα υψηλότερα δημιουργικά πρότυπα από τους τεχνίτες της Hodgdon Yachts, μια αμερικάνικη ναυπηγική εταιρία από το Maine.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...