Land Rover Defender Octa με 635 άλογα

Σχετικά άρθρα

Το Land Rover Defender Octa κάνει το ντεμπούτο του ως η πιο ισχυρή παραλλαγή του Defender, με το αυτοκίνητο να φορά τον twin-turbo V8 4,4-λίτρων ήπιο υβριδικό κινητήρα, κατασκευής BMW, απόδοσης 635 ίππων με 750 Nm ροπής που αυξάνεται στα 800 Nm με ενεργοποιημένο το launch control.

Η Land Rover έχει βελτιώσει την ανάρτηση προκειμένου το αυτοκίνητο να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως τις βελτιωμένες δυνατότητές εκτός δρόμου, με το το σύστημα 6D Dynamics να συμβάλει σε αυτό.

Διαθέτει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 2,8 εκατοστά και έχει μεγαλύτερα μετατρόχια κατά 6,8 εκατοστά. Τα φρένα του αποτελούνται από εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo με δίσκους 40 εκατοστών, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Φορά ζάντες ελαφρού κράματος 22″ με ελαστικά 33″ παντός εδάφους και μπορεί να διασχίσει νερό βάθους έως και 1 μέτρο.

Στιλιστικά φέρει νέους προφυλακτήρες που βελτιώνουν τις γωνίες προσέγγισης και διαφυγής, νέα μάσκα, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων και στο εσωτερικό του συναντάμε μπροστινά καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα, δερμάτινες επενδύσεις ημι-ανιλίνης, μαύρη οροφή και νέα διακοσμητικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα