Volvo: Αντιμέτωπη με σοβαρά προβλήματα λογισμικού στο EX30

Σχετικά άρθρα

Η Volvo δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με το λογισμικό μόνο με το EX90, αφού εργάζεται για να διορθώσει μια σειρά από σοβαρά προβλήματα λογισμικού και στο EX30 που στην Αγγλία, είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι ιδιοκτήτες να δώσουν τα αυτοκίνητά τους πίσω και η εταιρία να τους επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσαν για να τα αποκτήσουν.

Τα προβλήματα είναι διάφορα όπως: μαύρη και κολλημένη οθόνη αφής, λάθος πληροφορίες αυτονομίας και επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, κουμπιά τιμονιού που δεν ανταποκρίνονται, μπαταρία που δεν φορτίζει, προφίλ στο σύστημα infotainment που επανέρχονται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αποτυχία βοηθημάτων οδηγού, και τυχαία ενεργοποίηση του συστήματος φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης.

Εκπρόσωπος της Volvo δήλωσε σχετικά:

Αναγνωρίζουμε ότι αυτό είναι κάτι που οι πελάτες μας δεν περιμένουν από ένα αυτοκίνητο της Volvo και εργαζόμαστε για να διορθώσουμε τα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με την ελάχιστη ταλαιπωρία για τους πελάτες μας. Η ενημέρωση του λογισμικού θα γίνει μέσω over-the-air αναβάθμισης.

Το EX30 βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο λογισμικό του, με τις περισσότερες βασικές λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένων των προβολέων, των εξωτερικών καθρεπτών και του ελέγχου κλιματισμού, να είναι προσβάσιμες μέσω της κεντρικής οθόνης αφής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Volvo αντιμετωπίζει προβλήματα λογισμικού στο EX30, μιας και στις αρχές του χρόνου καθυστέρησαν οι παραδόσεις του μοντέλου λόγω προβλημάτων λογισμικού, ενώ τον περασμένο μήνα η εταιρία ανακάλεσε 71.956 EX30 επειδή υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί είσοδος της οθόνης σε λειτουργία δοκιμής κατά την εκκίνηση του οχήματος, εμποδίζοντας την εμφάνιση βασικών πληροφοριών, όπως η ταχύτητα του οχήματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας,...

Το Maserati Tridente είναι ένα πολυτελές ηλεκτρικό powerboat

Η Maserati συνεργάστηκε με τη Vita Power για να δημιουργήσει το Tridente, ένα πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό σκάφος (dayboat), επεκτείνοντας τη στρατηγική της ηλεκτρικής στο...